Logo

Påskekage med safran og ananassalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g smør eller margarine
3 dl rørsukker
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
3 æg
1 dl mælk
½ g safran
 4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
 
Ananas salsa:
1 ananas
3 passionsfrugter
2 dl let cremefraiche
3 spsk Flor med citronsmag ( Hvem ved hvad det er?)
1-2 tsk knust rosenpeber
 
Smør en form, og drys den med rasp.
Tænd for ovnen på 175°.
Rør fedtstof, vaniljesukker og sukker luftigt.
Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.
Bland bagepulver, safran og hvedemel, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.
Ananassalsa:
Skræl ananassen, og skær den i tern.
Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud.
Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i.
Tilsæt Flor med citronsmag og rosenpeber.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?