Logo

Påskekrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
2 ½ dl mælk
40 g gær
500 g hvedemel
100 g sukker
2 spsk vaniljesukker
½ tsk salt
1 æg
150 g rosiner
50 g pomerans
Desuden:
5 hårdkogte, farvede æg

Smelt smørret.
Kom mælken i og opløs gæren i den lune væske.
Hæld det i melet sammen med sukker, vaniljesukker, salt, æg, rosiner og hakket pomerans.
Ælt det hele til en smidig dej.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.

Slå dejen ned, ælt den og del den i 3 dele, der formes til pølser.
Flet en krans og sæt den på en smurt plade.
Sæt 5 tomme æggeskaller ned i kransen.
Lad den efterhæve 20 minutter.

Bag kransen i en varm ovn ved 200ºC i 45 minutter.
Ombyt æggeskallerne med farvede hårdkogte æg inden servering.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?