Logo

Pærekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g sukker
250 g smør
5 æg
200 g hvedemel
200 g skrællede gode kvalitets pærer i kvarte
1/2 l. rødvin
200 g brun farin
1-2 stængler kanel
10 nelliker
3-4 kardemommekapsler
lidt reven citronskal
 
Brænd farin af i en gryde med kanel, nelliker, kardemomme og citronskal.
Tilsæt lidt rødvin så sukkeret ikke brænder på.
Når farinen er flydende tilsættes resten af rødvinen og lagen koges lidt
ned.
Kog pærerne i lagen ved meget svag varme i et par minutter, sluk for
blusset og lad pærerne trække i lagen i et par timer, men pas på at de
ikke bliver bløde.
Smør og sukker piskes, melet vendes og tilsæt æggene et ad gangen.
Vend pærerne i dejen og kom den i en smurt springform.
Bages ved 160ºC i ca. 1 time eller til den er gennembagt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PærertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med salvieDet lækre italienske focaccia brød laves typisk med rosmarin. Hvis du prøve noget...
• Rugkiks med kommenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os