Logo

Pæretærte - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3/4 dl mælk
45 g havregryn
1 æg
30 g finthakkede mandler
15 g hvedemel
15 Atwel eller 30 g sukker
1/2 tsk bagepulver 
sødemiddel svarende til 20 g sukker, afhængig af, hvor søde pærerne er
2-3 pærer (ca. 300 g)

Lun mælken og hæld den over havregrynene.

Lad dem trække i 30 min.
Ægget piskes og Atwel eller sukker sigtes i æggemassen under piskning.
De udblødte havregryn røres i æggemassen.

Hvedemel, bagepulver og de hakkede mandler blandes og tilsættes sammen med sødemiddel.
Pærerne skrælles og skæres i både.

En springform eller tærteform (20-22 cm i diameter) smøres og pærestykkerne fordeles i formen.

Dejen fordeles over pærerne.

Tærten bages i en 180ºC varm ovn i ca. 30 min.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fuldkornsrugbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesambrød eller -rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerod med valnødder cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os