Logo

Pæretærte - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl mælk
45 g havregryn
1 æg
30 g finthakkede mandler
15 g hvedemel
15 Atwel eller 30 g sukker
½ tsk bagepulver 
sødemiddel svarende til 20 g sukker, afhængig af, hvor søde pærerne er
2-3 pærer (ca. 300 g)

Lun mælken og hæld den over havregrynene.

Lad dem trække i 30 min.
Ægget piskes og Atwel eller sukker sigtes i æggemassen under piskning.
De udblødte havregryn røres i æggemassen.

Hvedemel, bagepulver og de hakkede mandler blandes og tilsættes sammen med sødemiddel.
Pærerne skrælles og skæres i både.

En springform eller tærteform (20-22 cm i diameter) smøres og pærestykkerne fordeles i formen.

Dejen fordeles over pærerne.

Tærten bages i en 180ºC varm ovn i ca. 30 min.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her