Logo

Pølsebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsebrød

 

Brød med fyld: Indbagte pølser er populær mad hos både børn og voksne, og så er det samtidig nem og prisrimelig mad. Her er en opskrift på pølsebrød.

20 stk. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 40 min. Bagetid: 12-15 min. Fryseegnet

 

#

50 g gær

3 dl vand eller mælk

2 spsk olie,

1 tsk salt

500 g hvedemel (8-9 dl)

æg til pensling

*

1. Smuldr gæren og udrør den i lunet vand eller mælk.

Tilsæt olie, salt og mel.

Ælt dejen blank og smidig.

Lad den hæve tildækket på et lunt sted i ½ time.

 

2. Ælt dejen sammen og del den i 20 portioner.

Tril dem i fingertykke stænger, 12 cm lange.

Lad dem efterhæve tildækket på bagepladen beklædt med bagepapir i 20 min.

 

3. Pensl brødene med sammenpisket æg. Drys evt list sesamfrø over.

Bag dem ved 225 °C i 12-15 min.

 

Serveres til kogte eller stegte pølser eller snittes og serveres med »hot dogs« - (grillstegte pølser) i.

 

Pølsebrød

Se også opskrifter på Snobrød, Hamburgerbrød og Pitabrød

 

Pølsebrød

Sådan kan det også serveres....

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her