Logo

Pandebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

71/2 dl hvedemel blandet med grahamsmel (gerne halvt af hver)
2 tsk bagepulver
4 spsk farin
1 tsk salt
3 dl A38 eller tykmælk - andre surmælksprodukter kan bruges

Ingredienserne blandes sammen i en skål.
Portionen deles i 15 stykker, og hvert stykke rulles eller trykkes ud i en tynd skive.
De enkelte brød steges i lidt olie i en pande på bålet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her