Logo

Pandekager med æblefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
10-12 færdige pandekager (se opskrifter)
2-3 æbler
50 g smør
1-2 spsk sukker
3 spsk skyllede korender
3 spsk hakkede nøddekerner
½ dl rom eller ca. 1 tsk romessens

Æblerne skylles, skrælles og deles. Blomst, stilk og kernehus skæres bort. Æblerne skæres i terninger, der ristes nogle få minutter i smeltet smør. Sukker, korender, nødder og rom tilsættes.

Fyldes fordeles på 10-12 pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i ovnfast, smurt fad.

10 min. før serveringen dryppes smeltet smør på, og pandekagerne varmes i forvarmet ovn 10 min. ved 200º.
Tips: Pandekagerne kan flamberes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?