Logo

Pandekager med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
4 æg
1 tsk salt
1 1/2 dl mælk
100 g hvedemel
Smør til stegning
 
Fyld:
75 g smør
25 g hvedemel
2 1/2 dl mælk
Salt og peber
Lidt revet muskatnød
150 g gorgonzola
50 g revet parmesan
 
Dej: Pisk en dej - eller blend den - lad den hvile og bag så tynde
pandekager af den i lidt smør. Nemmest på en teflonpande.
Fyld: Lav en opbagning af en tredjedel af smørret og melet, pisk mælken
(den må gerne være varm) i lidt efter lidt, smag til med salt og peber og
tag blandingen af ilden, når den har fået en blød, lind og glat konsistens.
Skær gorgonzolaen i mindre stykker og rør dem i opbagningen sammen
med halvdelen af den revne parmesan.
Osten skal smelte helt sammen med opbagningen, inden massen fyldes i
pandekagerne.
Rul pandekagerne sammen med ostefyldet, læg dem i et smurt ovnfast
fad, smelt resten af smørret og hæld det over pandekagerne sammen med resten af den revne parmesan.
Gratinér i ovnen ved 180ºC i nogle minutter, indtil osten smelter og
gyldner. Servér straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panforte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med creme 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberpie med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Passionsmousse lagt sammen med sprøde bundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os