Logo

Pandekager med passionfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 passionsfrugter
6 spsk sukker
6 æg
½ tsk salt
2 spsk piskefløde
2 spsk smør eller margarine
flormelis
 
Del passionsfrugterne i halve og grav frugtkødet ud med en ske.
Bland frugtkød og kerner med 4 spsk sukker i en skål over vandbad.
Del æggene i blommer og hvider og bland blommerne med salt, 2 spsk
sukker samt fløde.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og bland dem i æggemassen.
Smelt fedtstoffet i en stor stegepande med høje kanter.
Hæld massen i, læg låg på og skru ned for varmen til den laveste indstilling.
Bag 4 pandekager af dejen, til de er let brunede på undersiden og massen næsten er stivnet.
Lad pandekagerne glide over på et serveringsfad.
Hæld lidt af passionsfrugtsaucen over og buk dem sammen.
Hæld resten af saucen rundt om og sigt flormelis over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?