Logo

Pandekager med salt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
6 æg
250 g hvedemel
5 g salt
8 dl mælk
1 dl øl

Pandekagerne bages meget tynde, der kan evt. tilsættes lidt mere mælk, hvis dejen er for tyk. Der skæres ca. 2 cm af i siderne - så de bliver " lige ", fyldes med fyld efter ønske.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ostescones En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ElskovsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Prossekage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PancakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os