Logo

Pandekager med skaldyrsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
3 dl hvedemel
6 dl sødmælk
3/4 tsk salt
smør
 
Fyld:
1 pk skaldyrsmix
1 stor dåse muslinger
175 pillede rejer
2 dl cremefraiche 38%
1/2 fiskebouillonterning
3 spsk Pernod
1 tsk jævningspulver til lys sauce
1/4 tsk hvid peber
1 lille fed presset hvidløg
 
Pisk pandekagedejen sammen og bag små pandekager ved rask varme.
Lad imens den optøede skaldyrsmix og muslinger dryppe af.
Fyld:
Giv creme fraîchen et opkog og drys smuldret fiskebouillonterning i sammen med pernod og jævningspulver.
Vend forsigtigt skaldyrsmix, rejer og muslinger i saucen og smag til med peber og presset hvidløg.
Læg fyldet på pandekagerne og fold dem let sammen som kræmmerhuse
eller ruller.
Serveres straks eller dækkes med folie og varmes forsigtigt op i ovnen lige inden servering.
Tilbehør: Flûtes og hvidløgssmør
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage med chokoladeovertrækEn opgradering til den klassiske banankage i det der i denne opskift kommer et lækkert...
• Lottes chokoladekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os