Logo

Pandekager med sur-sød fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pandekagedej:
90 g hvedemel
3 dl sødmælk
2 sammenpiskede æg
½ tsk salt
smør til stegning
 
Sur-sød sauce:
1 ½ dl grønsagsbouillon
4 spsk rødvinseddike
4 spsk sukker
1 spsk soyasauce
2 tsk Maizena
25 g ost til gratinering
 
Fyld:
2 gulerødder i tynde skiver
1 porre snittet fint
2 stænger bladselleri i tynde skiver
1 rød peberfrugt i små tern
2 kartofler i meget tynde stave
100 g majs
100 g bønnespirer
2 spsk olie
 
Ingredienserne til pandekagedejen piskes sammen, og der laves 8-10 pandekager.
Sauce: Bouillon, sukker og rødvinseddike bringes i kog.
Maizena og soya sauce røres sammen og piskes i saucen, til den får en halvtyk konsistens.
Grønsagerne steges i en wok eller tykbundet stegegryde.
Olien varmes og gulerødderne steges.
Tilsæt derefter med 1 min. mellemrum porre, bladselleri, peberfrugt, kartofler, majs og bønnespirer.
Steg til sidst 2-3 min. ekstra.
Sørg hele tiden for at vende grønsagerne godt.
Saucen hældes over grønsagerne, og det hele steger et par minutter.
Fyldet fordeles i pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ovnfast fad.
Den revne ost drysses over, og fadet stilles i ovnen i 10 min. ved 225°C.
Serveres med grøn salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?