Logo

Pandekager med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 æg
½ dl sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
5 dl kærnemælk
75 g smør
 
Sveskemos:
100 g svesker
2 dl piskefløde eller vaniljeis
 
Pisk æggene med sukkeret.
Vend hvedemel og bagepulver sammen med æggemassen skiftevis med kærnemælk. Smelt smørret og rør det i dejen.
Læg sveskerne i blød i vand et par timer eller giv dem et hurtigt opkog.

Hak sveskerne groft med en kniv og rør dem i dejen.
Bag små tykke pandekager og server med iskoldt flødeskum eller vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her