Logo

Pandekagerulle med kødfars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g hakket oksekød
200 g hakket flæskekød
1 løg
1 spsk hvedemel
Salt og peber efter smag
2 spsk ketchup
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
 
Pandekagedej:
3 æg
6 dl mælk
150 g hvedemel
1 knsp salt
 
150 g reven ost
 
Hak løget og svits det i lidt smør.
Kom kødet i og brun det sammen med løgene.
Tilsæt de øvrige ingredienser og drys melet over til sidst.
Lad det koge under låg i 15 min. og smag retten til.
Pandekagedejen piskes sammen, hældes i en ikke for stor bradepande med bagepapir.
Bag pandekagen midt i ovnen ca. 25 min. ved 225ºC.
Vend den ud på et stykke folie, og lad den afkøle.
Fordel kødet over pandekagen, og rul den sammen på den lange led.
Drys ost over og lun den ca. 10 min. i ovnen ved 225ºC, til osten er gylden.
Skær pandekagen i skiver og servér med salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?