Logo

Paprika-brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl lunken vand
1 tsk salt
25 g gær
2 spsk olie
100 g pastamel (durumhvede)
ca. 350 g hvedemel
2 spsk tomatpuré
1 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
½ tsk mild paprika
2 tsk tørret rosmarin

Opløs gæren i vandet, og rør salt og olie i.
Rør først pastamelet i, og ælt så hvedemelet i, til konsistensen er smidig.
Hæver tildækket ½ time.
Ælt dejen igennem, og del den i 4.
Rul hvert stykke ud til 1 cm tyk cirkel.
Efterhæv på pladen med et opvredet viskestykke over i 20 min.
Rør tomatpuré, hvidløg og paprika sammen.
Tryk fordybninger i brødene med knoerne, og smør blandingen ovenpå.
Dryp med olie, og drys med rosmarin.
Bag brødene midt i ovnen ca. 20 min ved 200°.
Afkøles på rist. Kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her