Logo

Paradisroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
75 g melis
25 g kartoffelmel
1 spsk kakao
1 tsk bagepulver

Fyld:
2 dl piskefløde
2 spsk hakkede mandler
2 bananer

Æg og sukker piskes godt. Hvedemel, kakao og bagepulver vendes i. Dejen bredes ud i en lille bradepande, som er beklædt med bagepapir. Bages 5 min. ved 200ºC. Vendes straks ud på et stykke sukkerdrysset papir. Kagen dækkes med fugtet papir, til den er kold. Pisk fløden og vend hakkede mandler og bananstykker deri. Bred det ud over kagen og rul den sammen fra den korte side. Lægges på et fad med sammenføjningen nedad. Trækker 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Katrine-blomme-kage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ølkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kringle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os