Logo

Pariserboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel (5 dl )
1 spsk bagepulver
reven skal fra 1 citron
1 tsk kardemomme
5 spsk sukker
100 g smør
1 æg
1 dl mælk

Til pensling:
1 æg
2 spsk tesukker

Bland hvedemel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker. Findel smørret med fingrene heri. Pisk æg og mælk sammen. Lav en fordybning i midten af melblandingen og hæld æggeblandingen heri. Saml dejen. Lav 8 boller af dejen og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med sammenpisket æg og drys med tesukker. Bag bollerne ved 200ºC i 15 – 20 min. eller til de er lysebrune.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her