Logo

Pariserboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel (5 dl )
1 spsk bagepulver
reven skal fra 1 citron
1 tsk kardemomme
5 spsk sukker
100 g smør
1 æg
1 dl mælk

Til pensling:
1 æg
2 spsk tesukker

Bland hvedemel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker. Findel smørret med fingrene heri. Pisk æg og mælk sammen. Lav en fordybning i midten af melblandingen og hæld æggeblandingen heri. Saml dejen. Lav 8 boller af dejen og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med sammenpisket æg og drys med tesukker. Bag bollerne ved 200ºC i 15 – 20 min. eller til de er lysebrune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bastogne - belgiske småkagerLækre belgiske småkager opkaldt efter et område i netop Belgien. Smager dejligt til...
• Lyn PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brun bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!