Det er en god ide at fordoble opskriften da kagen er så lækker at den forsvinder hurtigt. 
#
230 g  hvedemel 
125 g  margarine 
50 g  sukker 
1 æg 
25 g  gær 
¼ dl  mælk 
 
Fyld: 
100 g  mørk farin 
100 g  smør 
1 tsk  kanel 
 
Glasur: 
kogende vand 
flormelis 
*
Smelt margarinen. Bland hvedemel og sukker. 
Rør margarine, mælk og æg sammen rør gæren ud heri.
Bland det tørre med det flydende og ælt dejen godt i gennem.
Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter. 
Rør smørret blødt med mørk farin og kanel.  
Del dejen i to og rul dem ud til to rektangler. 
Fyldet smøres på. 
Rulles sammen som en roulade.
Skær en revne i midten, ikke alt for dyb. 
Sættes i den midterste ovnrille ved 250 °C i 12 minutter. 
Når den er kølet af, kommes glasur på.