Logo

Peach Pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
250 g hvedemel
100 g smør
2 spsk sukker
1 tsk vanilje
1 æg
1 spsk koldt vand

Fyld:
6 ferskner
½ dl vand
½ dl honning
2 tsk Maizena

Bund:
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og vanilje. Saml dejen med æg og vand.
Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Bag bunden ved 175 ° i 20 min.

Fyld:
Skær fersknerne i både. Kom dem i en gryde, tilsæt vand og kog ved svag varme i 3-4 min. Tilsæt honnningen.

Fordel fersknerne på den bagte bund. Jævn saften med Maizena udrørt i lidt koldt vand. Hæld saften over tærten. Server cremefraiche eller rørt vaniljeis til tærten.

Lav evt. tærten med en færdigkøbt tærtedej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her