Logo

Peach cream pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
3 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
½ tsk salt
3 spsk sukker
125 g smør
Fyld:
1 dåse halve ferskner 825 g
2 spsk sukker
2 tsk kanel
4 dl fløde
4 æggeblommer
½ dl mandelflager

Bland de to melsorter, salt sukker og smør til en grynet masse med en gaffel eller i køkkenmaskinen.
Kom dejen i en pie-form med høj kant, ca 25-30 cm i diameter.
Tryk den godt til og lad den gå godt op ad kanterne.
Forbag bunden i 8 min ved 225°C.
Lad de halve ferskner dryppe af på lidt køkkenrulle.
Læg dem på den forbagte bund med den runde side opad.
Strø sukker og kanel på.
Pisk fløden tyk, tilsæt æggeblommerne og hæld det over fersknerne. Drys mandelflager på.
Bag pien ved 225°C i 25-30 min på nederste rille.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her