Logo

Peberkage, blød - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det her er en rigtig vinter eller julekage. Peberkagen her laves blandt andet med kanel og ingefær. Og helt uden sukker, da der bruges sødemiddel. Prøv skærekagen til eftermiddagskaffen en søndag.


Skærekage

100 g margarine eller smør
3 æg
2 spsk varmt vand
3 dl Hermesetas Dryslet
1 spsk stødt kanel
1 spsk stødt ingefær
1 tsk stødte nelliker
2 dl kærnemælk
1½ dl tyttebærmarmelade eller æblemos
1 spsk bikarbonat
4½ dl fint hvedemel
Lidt rasp til at fylde i formen

*

Smelt margarinen/smørret og lad det køle lidt af.

Pisk æggene grundigt.

Tilsæt varmt vand og Hermesetas Dryslet samt krydderier, kærnemælk, bikarbonat, margarine/smør og hvedemel.

Formen (ca. 2 liter) smøres og drysses med rasp.

Hæld dejen i formen og bag kagen nederst i ovnen ved 175˚C i ca. 1 time.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FastetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribs-abrikostærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frosne citron cupcakesLav disse meget nemme og elegante kager til dine særlige lejligheder
• Den skønneste julekonfektHer er hjemmelavet konfekt til store og små, og det meste af det er nemt at lave, så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os