Logo

Peberkage med tyttebærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
1 tsk kardemomme
2 æg
1/2 tsk ingefær
1 1/2 dl sukker
2 tsk stødt nelliker
4 1/2 dl hvedemel
1 dl piskefløde
smør og rasp til formen
2 tsk bagepulver
1 dl tyttebær
1 1/2 dl farin
2 tsk kanel

Smelt fedtstof ved svag varme og lad det køle en smule af.
Pisk æg og sukker hvidt og luftig.
Bland de tørre ingredienser med krydderierne og rør dem ned i æggemassen sammen med fløde og tyttebærsyltetøj.
Tilsæt det smeltede smør og rør rundt.
Pensl en form, ca. 1 1/2 l, med smeltet fedtstof og drys rasp i den.
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175°C i ca. 1 time.
Tag kagen ud af ovnen og lad den stå i 10 min inden du vender den ud.
Lad den derefter afkøle under et viskestykke.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TigerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Julehorn med safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os