Logo

Pecanpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærter

1 pakke frossen mørdej
Evt. marcipanbund
200 pecannøddekerner
25 g smør
100 g sukker
1 tsk vanilje
1 dl ahornsirup
3 æg

Beklæd en smurt tærteform med mørdej Læg marcipanbunden oven på - marcipan kan også rives og fordeles over mørdejsbunden. Fordel pecannødderne på bunden. Pisk smør hvidt med sukker og pisk de øvrige ingredienser i og hæld massen over nødderne. Bages i ovnen ved 200ºC i 30-40 minutter.

Server med flødeskum tilsat en anelse kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her