Logo

Pecanpie - Pecantærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
3 dl lys sirup
2 dl brun farin
4 æg
2 æggeblommer
60 g usaltet smør
2-3 dl pecannødder
 
Der laves en almindelig mørdej (en færdiglavet fra frost kan også gå).
Dejen rulles ud (ca.3 mm tyk). Beklæd tærteformen med dejen og stil på
køl i ca. 15 min.
Ovnen tændes på 180ºC.
Rør sirup, brun farin, æg og blommer til en samlet masse.
Smelt smørret i en gryde til det er nøddebrunt.
Bland det smeltede smør i massen. Fordel pecannødderne i tærteformen,
hæld fyldet over og bag den ca. 45 min.
Tærten skal være fast, når den tages ud.
½ l fløde piskes.
Når den nærmer sig flødeskum tilsættes 1-2 tsk vaniljesukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
7110-04-2013 14:22:33 Christina Hedetoft
Denne kage ser spændende ud.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her