Logo

Pecantærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion mørdej
3 æg
2 1/2 dl mørk sirup
50 g smeltet smør
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk kanel
3 spsk cognac whisky eller lign
150 g halverede pecannødder
 
Mørdejen fordeles i en tærteform og forbages
Fyldet blandet og hældes i tærten
Bages i 10 minutter ved 200ºC
Bages færdig i 1/2 time ved 175ºC
Spises afkølet
Der kan evt blandet 50 g hakket mørk chokolade i massen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors hornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskekurve muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FragilitebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os