Logo

Gammeldags koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
3 spsk sukker
½ st.vanilje
5 dl kærnemælk
1 spsk citronsaft

Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud. Tilsæt kærnemælk under let omrøring og smag til med citronsaft.

Koldskål servers iskold med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her