Logo

Gammeldags indbagte pærer og jordbær coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Clafoutis aux poires et san coulis de fraises - 6 personer

2 ½ dl mælk
180 gr sukker
50 gr hvedemel
2 æg
1 vaniljestang
2 cl pærebrændevin
4 små pærer
Citronmelisse blade

Coulis:
250 gr jordbær
50 gr flormelis
½ citron

Pærerne skrælles og pocheres i 10 min i kogende vand tilsat citron.
Mælk, sukker, hvedemel, æg og vanilje samt Rærebrændevin piskes godt sammen. Pærerne skæres i tynde skiver, lægges i 6 smurte portionsforme og overhældes med mælke blandingen. Bages i 15 min i en 190º varm ovn.

Coulis:
Jordbær og flormelis blendes sammen og sigtes. Smages evt. til med lidt citronsaft.

Anretning:
Clafoutien anrettes på tallerken, garneres med coulis og pyntes med citronmelisse.

TIPS: Kan også laves med ferskner, kirsebær eller mango. Dog skal ovenstående frugter ikke pocheres.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?