Logo

Vanilje panna cotta med grillede frugtspid og limesukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vanilje panna cotta med grillede frugtspid og limesukker

Den perfekte dessert, som kan til­beredes dagen i forvejen. Sørg for, at grillspiddene grilles på en helt ren rist eller grillpande. De kan grilles i forvejen og ligge færdige under folie.

 

Vanilje panna cotta:

2 vaniljestænger

1 liter madlavningsfløde

1 dl sukker

5 blade husblas

 

Grillede frugtspid:

½ ananas

½ vandmelon

 

Limesukker:

2 usprøjtede lime

2 spsk sukker

 

Halver vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud.

Kog piskefløde, mælk, sukker, vaniljestang og korn.

Tag gryden af varmen, og lad stå ca. 20 min.

Læg husblassen i koldt vand ca. 5 min.

Fjern vaniljestængerne og kog fløden op igen.

Tag gryden af varmen, og lad husblassen smelte i fløden.

Hæld dejen i 10 portionsforme, og lad stivne i køleskabet mindst 3 timer.

 

Skær ananas og vandmelon i 2 cm store tern.

Sæt på små grillspid, og grill 30 sekunder på hver side. Lad afkøle.

Riv limeskallen, og bland med sukkeret

Læg frugtspiddene med limesuk­ker på panna cotta-skålene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her