(Ca. 6 personer)
Dej: 125 g sukker, 
125 g smør, 
4 æggeblommer, 
300 g hvedemel, 
2 tsk  bagepulver, 
½ dl mælk. 
Fyld: 
2 stk blommer i madeira-chokolade (Anton 8erg), 
4-5 spsk  god abrikosmarmelade. 
Låg: 4 æggehvider, 
250 g sukker, 
2-3 spsk  finthakkede hasselnødder.
Pisk sukker og smør grundigt og pisk derpå æggeblommerne i en ad gangen. 
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør blandingen i skiftevis med mælken. 
Fyld dejen i en hjerteform (ca. 2 l) - hvis det er en metalform, skal den smøres godt og evt. drysses med lidt rasp. 
Forbag kagen ved 170º i et kvarters tid. 
Hak chokoladen, rør den i marmeladen og fordel blandingen på kagen. 
Pisk æggehviderne meget stive, pisk noget af sukkeret i og vend resten i sammen med nødderne. 
Fordel massen over marmeladeblandingen og bag kagen i yderligere ca. et kvarter, til låget er stift og let gyldent.