Logo

Hjemmelavet tyrkisk is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
2 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
 
Pisk æggeblommer og flormelis, og rør vaniljesukker i.
Pisk fløden til skum og end det i æggemassen.
Kom cremen i en form, dæk den til og stil den i fryseren.
Tag formen ud efter ca. 1/2 time og rør rundt i indholdet.
Sæt isen tilbage i fryseren igen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin med kakifrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
76715-09-2013 12:20:46 Claus, Aalborg
Dejlig og velsmagende is. Den er meget nem at lave; kræver kun 2 skåle, en hjulpisker/håndmixer og en dejskraber. God fornøjelse :-)

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os