Logo

Hjertekage dækket med "kys"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Ca. 6 personer)
Dej: 125 g sukker,
125 g smør,
4 æggeblommer,
300 g hvedemel,
2 tsk bagepulver,
1/2 dl mælk.
Fyld:
2 stk blommer i madeira-chokolade (Anton 8erg),
4-5 spsk god abrikosmarmelade.
Låg: 4 æggehvider,
250 g sukker,
2-3 spsk finthakkede hasselnødder.

Pisk sukker og smør grundigt og pisk derpå æggeblommerne i en ad gangen.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør blandingen i skiftevis med mælken.
Fyld dejen i en hjerteform (ca. 2 l) - hvis det er en metalform, skal den smøres godt og evt. drysses med lidt rasp.
Forbag kagen ved 170º i et kvarters tid.
Hak chokoladen, rør den i marmeladen og fordel blandingen på kagen.
Pisk æggehviderne meget stive, pisk noget af sukkeret i og vend resten i sammen med nødderne.
Fordel massen over marmeladeblandingen og bag kagen i yderligere ca. et kvarter, til låget er stift og let gyldent.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med flødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasskiver i krydret sauceGør brug af den friske ananas, som kan købes året rundt og server den varm med en herlig...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!