Logo

Hjemmelavet Toblerone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmelavet Toblerone

 

Har du et soft spot for Toblerone. Heldigvis er det supernemt selv at lave de søde, trekantede chokoladetoppe i en lidt sundere udgave, og smagen, der kombinerer chokolade, mandel, vanilje og honning på bedste vis, er nærmest identisk med den originale.

6 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 1 time. Opskrift af: Emma Martiny.

 

# Ingredienser til Hjemmelavet Toblerone:

100 g mørk chokolade

50 g mandelsmør

1 spsk honning

1 tsk vaniljepulver

25 g mandler

*

 

Beklæd en form på 20x30 cm med bagepapir.

Smelt forsigtigt chokoladen i en lille kasserolle, og tag den af varmen

Tilsæt mandelsmør, honning og vaniljepulver til kasserollen, og rør det godt sammen

Hak mandlerne groft, og rør dem i chokoladeblandingen

Fordel nu chokoladen i formen.

Stil den i køleskabet, indtil den er stivnet.

Skær den da ud i mundrette trekanter, og nyd

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-creme brûléeDessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
• BrownieBrownie er en chokoladedessert, som man oftest ser som små, kvadratiske stykker kage....
• Chokolademousse med iskaffe-milkshakeChokolademousse er en lækker lys, fluffy dessert, toppet med den frække smag af kaffe...
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os