Logo

Gammeldags ovnbagt æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 store æbler
6 æg
1 citronskal
75 g smør
75 g sukker
1 tsk kanel
 
Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver uden kærnehus.
De svitset halvt møre i smørret.
Æggeblommerne røres med sukker, citronskal og kanel.
Hviderne piskes og kommes i dejen.
Æblerne lægges i bunden af en dyb ovnfast skål, der er smurt med smør. Dejen hældes over, og kagen bages 190ºC i ca 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med geleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsoufflèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser under sabayonnedækkeAbrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes...
• Æblekage med geleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os