Logo

Petit Four - Kransekagetoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g marcipan
200 g sukker
200 g margarine
200 g æg (ca 4 stk )
20 g hvedemel

Masse og sukker æltes sammen, margarinen tilsættes lidt efter lidt.
Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen.
Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.
Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag a ca. 1 cm tykkelse.
Bages ved 180°C i ca. 20 min.
Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker.
Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffestangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner uden smørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk mælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os