150 g smør 
250 g hvedemel 
60 g sukker 
2 æggeblommer 
hindbær- eller abrikosmarmelade 
25 g blødt smør 
100 g sukker 
1 tsk vaniljesukker 
150 g kokosmel 
2 æg
Smuldr 150 g smør i 250 g hvedemel.  
Tilsæt 60 g sukker og 2 æggeblommer og ælt hurtig dejen sammen. 
Læg den koldt 1 time. 
Rul dejen ud og læg den i en bradepande ca. 25x35 cm.  
Smør et tyndt lag hindbær- eller abrikosmarmelade ud over dejen. 
Bland 25 g blødt smør med 100 g sukker, 1 tsk vaniljesukker, 150 g kokosmel og 2 æg.  
Rør blandingen sammen og bred den ud over dej og syltetøj. 
Bag kagen 16-18 minutter ved 200°C. 
Skær kagen i snitter på ca. 5x5cm.