Logo

Piadina Romagnola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca. 12 stk

1 dl mælk
10 g gær
1 dl vand
1/2, spsk natron
1/2, tsk salt
1 spsk olivenolie
ca. 300 g hvedemel

Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt vand, natron, salt og olie og til sidst melet. Arbejd dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et par timer.
Del dejen i 12 stykker og rul dem ud i 1/2 cm tykke cirkler. Varm en jernpande op og bag brødene 2-3 min. på hver side.
Spis brødene lune og nybagte med ost og skinke.

Tips: Brødene kan pakkes i et fugtigt viskestykke og senere varmes på stegepanden eller i ovnen. Hvis de varmes i længere tid ved svag varme bliver de sprøde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-banan-kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knækbrød, lav fedt %Disse knækbrød har et lav fedtindhold og laves på rugmel. De er lette at lave og smager...
• Anadama Bread En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os