Logo

Pistaciehjerter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Søde marmeladehjerter - småkager pyntet med hele og hakkede pistacienødder.

Kirsebærmarmeladen smager særlig aromatisk, hvis man rører 1 tsk kanel i.

 

250 g hvedemel

100 g smør

1½ tsk flydende sødemiddel

1 æg

1 top spsk syrnet fløde

50 g hakkede pistacienødder

50 g sukkerfri kirsebærmarmelade

hele og hakkede pistacienødder til pynt

*

A. Ælt mel, smør, sødemiddel, æg, syrnet fløde og hakkede pistacienødder til en glat dej. Stil dejen koldt i 45 min.

 

B. Rul dejen ud på en melet flade, stik hjerter ud og læg dem på en bageplade med bagepapir.

 

B. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft 155°C) i ca. 12 min.

 

C. Varm marmeladen op i en lille gryde og pres den gennem en si.

Smør marmeladen på hjerterne og pynt med hele og hakkede pistacienødder.

 

Per styk: 129/31 kJ/kcal. 1 g protein. 2 g fedt. 2 g kulhydrat. 0 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChiboustercremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mosters formkage med æbler og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærmousseEn mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os