Logo

Pistaciekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g smør
200 g sukker
200 g pistaciemasse
4 æg
100 g hakkede valnødder
60-70 g hakket mørk chokolade
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
saft af 1 appelsin

Pynt:
Smeltet chokolade
Valnødder eller grønne pistacienødder

Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
Tilsæt pistaciemassen og pisk igen.
Kom æggeblommerne i en af gangen, pisk imellem hver.
Kom den revne appelsinskal i.
De hakkede nødder, chokoladen, hvedemel og bagepulver blandes og tilsættes skiftevis med appelsinsaften.
Æggehviderne piskes stive og foldes i dejen.
Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 170ºC i ca. 60 min.
Når kagen er kold, pensles den med smeltet chokolade og pyntes med de hele nødder.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?