Logo

Pistacielinser 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
200 g smør
100 g flormelis
2 æggeblommer

Fyld:
150 g pistaciemasse
150 g smør
150 g sukker
2 æg

Pynt:
Smeltet chokolade
Guldstøv

Linsedej:
Smuldr smørret i melet, tilsæt flormelis og saml hurtigt dejen med æggeblommerne.
Læg dejen koldt 1 time.
Rul dejen ud og beklæd store linseforme med den.

Fyld:
Rør smør og sukker sammen.
Rør pistaciemassen i.
Rør æggene i.
Fordel fyldet i linseformene.

Bag kagerne i den nederste halvdel af ovnen ved 200ºC i 18-20 minutter.
Lad kagerne svale lidt i formene før de vendes ud og afkøles på en bagerist.
Pynt kagerne med smeltet chokolade og guldstøv.

Tips: Læg guldstøvet i fryseren 1 time før brug, så er den lettere at fordele på kagerne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?