Logo

Pitabrød 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 dl vand
15 gram gær
1 tsk salt
400-500 gram hvedemel

  
Rør gæren ud i vandet og kom salt i.
Rør melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen uden at den bliver for fast.
Dejen hæver i cirka halvanden time.
Del dejen i 8 stykker, tril dem til kugler og rul dem flade.
Læg dem på en plade med bagepapir.
Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250ºC.
De er færdige når de er hævet op efter cirka 7 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DaddelmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PariserbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med remonce og kakaoglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med blåbærDenne chokolademousse er let og luftig, fordi den er lavet med æggeskum i stedet for...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!