Logo

Pompernikler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
250 g sukker
250 g smør el. margarine
2 æg
1 tsk hjortaksalt
2 tsk kanel
1 tsk nelliker
1 tsk kardemomme

Alt æltes sammen og trilles i 6 stænger.
Disse pensles med æg, strøs med sukker, kanel og fint hakkede mandler eller nødder.
Bages ¼ time ved ca. 170°C, og kagerne skæres ud mens de endnu er varme.
Kagerne rejses op og tørres ved svag varme ca. 100°C med åben ovnlåge.
Serveres til kaffebord.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her