Logo

Postejdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g sigtet hvedemel lægges i en krans på bordet. I midten lægges 125 g lindt smør, 5 g salt og 1 dl vand. Melet blandes lidt ad gangen sammen med smørret og vandet og trykkes sammen. Dejen æltes 2 gange, rulles sammen til en kugle og lægges indeni et stykke på et køligt sted, til den skal anvendes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?