Logo

Hindbærtærte med cremefraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g margarine
150 g hvedemel
4 spsk sukker
½ æg
2 bl. husblas

Fyld:
250 g hindbær
15 g smør
50 g sukker
1 dl cremefraiche
25 g sukker

Smuldr margarinen i melet til det ligner revet ost. Bland sukkeret i. Saml dejen med ægget. Stilles koldt, mens det andet tilberedes.
Udblød husblas i koldt vand. Kog hindbærrene, sammen med smør og sukker. Stilles i køleskabet til det er halvstift.
Smør en tærteform, udrul tærtedejen, og læg den i formen, prik dejen med en gaffel,bages ved 200 gr. i ca 15-20 min. Afkøles.
Rør cremefraiche og sukker sammen, kom det i bunden af den kolde tærte, fordel den halvstive hindbær"gele" på cremefraichen!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her