Logo

Chokoladekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er den helt rigtige chokoladekage til børnenes fødselsdag eller til familiens søndagskaffe. Fugtig og velsmagende og dog overkommelig i pris.

125 g smør ell. margarine
300 g sukker
3 æg
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
3 û 4 spsk kakao
2 dl mælk

Glasur:
100 g smør eller margarine
2 spsk kakao
200 g flormelis
2 spsk kaffe eller mælk
1 tsk vaniljesukker

1.Smør og sukker røres hvidt og skummende. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver, kakao og vaniljesukker. Og tilsæt dette skiftevis med mælk.

2. Hæld dejen i en smurt bradepande, ca. 20 x 30 cm. Og bag kagen ved 180° C i ca. 35 min., til den er gennembagt. Afkøl den på en bagerist dækket med et klæde.

3. Smørret til glasuren smeltes halvvejs og irøres kakao, flormelis og kaffe. Rør det godt sammen og smag til med vanilje.

4. Smør glasuren over den lunkne kage, så bliver den blank. Lav et mønster i glasuren med en gaffel.

Husk at dele kagen i portionsstykker, hvis den skal fryses. så kan du tage et passende stykke frem ad gangen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her