Logo

Prossekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 1.mælk
½ kg knækkede havregryn
6 hele æg
250 g stødt melis
1 tsk kanel
1 tsk salt
1 citron
kardemomme
rosiner

Mælken koges, hældes på de knækkede havregryn, som står natten over. Æggene piskes godt sammen, hældes i grøden tillige med melis, kanel, salt saft og reven skal af citronen, kardemomme og rosiner. Det kommes i en godt smurt sandkageform (eller folioform) og bages ca. 2 timer ved 200 º. Man må føle sig frem, brug en strikkepind el. lign.

Skær skiver af, rist dem på panden i smør og spis sirup til. Et råd: Kom grynene i den kogende mælk i gryden og lad det stå over svagt blus ca. 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her