Logo

Prossekage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg havregryn
1 spsk kartoffelmel
2 spsk stødt melis
1/2 tsk salt
2 tsk kardemomme
3 æggeblommer
125 g rosiner
1 l. sødmælk

Alle ingredienserne røres sammen på nær de stiftpiskede æggehvider, som vendes i tilsidst. Bages i to kageformer ved jævn vanne (170 º). Når kagen er bagt, og den er blevet kold, skæres den i skiver og brunes på panden i olie eller smør.

Spises med sirup, æblemos eller sukker, hvad man nu foretrækker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FranskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Groft madbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede bananer 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!