Logo

Rødvinskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
250 g sukker
250 g margarine
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
1 tsk stødt kanel
1 tsk kakao
1 3/4 dl rødvin
100 g mørk chokolade
 
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende og rør smeltet, afkølet
margarine i.
Tilsæt hvedemel, bagepulver, vanilje, kanel og kakao og pisk, til dejen er jævn.
Rør vinen i.
Vend til sidst stiftpiskede æggehvide i dejen med hakket chokolade.
Hæld dejen i en velsmurt springform og bag i ovn ved 170°C i 65-70 min.
Den afsvalede kage pyntes med rødt glasur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser med limecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffelsconesScones spises ofte i England til High tea, og mange kender sikker chokoladescones. Her...
• Øl og peanut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og tranebærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
768002-11-2016 16:26:07 Thomas
Super lækker!

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os