Logo

Røget laks og peber cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget laks og peber cupcakes

Disse cupcakes/muffins gør det ud for et måltid. Server dem lune til brunch og giv blødkogte æg til.

 

6 store eller 12 alm. cupcakes:

225 g hvedemel

1 spsk bagepulver

1 knsp salt

2 ¼ dl mælk

2 æg, letpiskede

3 spsk usaltet smør, smeltet

100 g finthakket røget laks

1 tsk friskkværnet sort peber

1 spsk revet skal fra en usprøjtet citron

 

Varm ovnen op til 175°C og smør en muffinform med 6 store huller.

Bland mel, bagepulver og salt sammen med en ske i en skål.

Pisk mælk, æg og smør sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser. Tilsæt laks, peber og citronskal.

Fold forsigtigt mel blandingen i de våde ingredienser, til de er lige netop blandet. Fordel dejen i formen og bag brødene i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip brødene ud og lad dem køle af på en rist.

Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Muffins med røget laks og asparges

Følg basisopskriften. Tilsæt 200 g kogte, hakkede asparges til dejen sammen med laksen.

 

Muffins med røget laks og sennep

Følg basisopskriften. Tilsæt 2 spsk grov sennep til dejen sammen med laksen.

 

Muffins med røget laks og æg

Følg basisopskriften. Læg et helt blødkogt æg i hvert hul i muffinformen.

Hæld dejen ned over ægget.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?