Logo

Rababerkage med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
175 g margarine
150 g sukker
2 spsk vanilje
1 knsp.salt
3 æggeblommer
250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
5 - 6 spsk sødmælk
 
Rabarber marengs:
3 æggehvider
200 g sukker
100 g grofthakkede valnøddekerner
500 g rabarber/ blåbær
1 lille bradepande (24 x 30)
Margarine til formen
1-2 spsk rasp
 
Rør margarine cremet med sukker, vanilje, salt og æggeblommer. Bland hvedemel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken. Smør formen og drys med rasp.
Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber.
Tænd ovnen på 200°C.
Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen.
Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og vend dem i sammen med nødderne.
Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min.
Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?