Logo

Rababertærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Supergod tærte.

Kompot:
400 g rabarber
50 g sukker

Dej:
150 g margarine
2 æggeblommer
125 g sukker
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fyld:
2 æggehvider
100 g knuste makroner

Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges med sukker. Køler af. Evt koges med meget lidt vand. Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time. Hviderne piskes stive og makronerne vendes i. 2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en tærteform el. springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over. Bagetid 25-30 min ved 200 gr midt i ovnen.

Serveres med cremefraice rørt med lidt vaniljesukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddebrød, franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kardemomme og appelsin cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage med nødder og chokolade En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!